Jobtimist

Positief werkt beter

De juiste kandidaat op het juiste moment aanwerven is een vakwerk. Jobtimist heeft daarvoor de tools en expertise in huis.

Het uitgangspunt voor een goede rekrutering is zeer goed te weten waar je als bedrijf naar op zoek bent. Eens dat duidelijk is, kan de zoektocht starten. Daarbij boren we alle mogelijke kanalen aan, online zoeken via sociale media, de eigen database, het netwerk, een advertentie, …

Met de gemotiveerde kandidaten gaan we aan de slag. Elke kandidaat mag zijn professioneel persoonlijkheidsprofiel opmaken. Dat profiel vormt immers de basis om na te gaan of er een match is met de werkgever. Daarbij worden naast het persoonlijkheidsprofiel ook de kennis, ervaring, wensen, … in overweging genomen. Rekening houdend met al deze elementen gaan we met de kandidaten in gesprek. Diegene die op alle fronten passen komen op de shortlist terecht en worden voorgesteld aan de opdrachtgever.

Elke klant/opdrachtgever doorloopt met de kandidaten een eigen procedure. Uiteindelijk bepaalt deze laatste fase wie de job krijgt aangeboden en kan voor beide partijen het boeiende avontuur van samenwerken van start gaan.

Voor meer informatie over onze manier van werken, verwijzen we naar www.jobtimist.com.